2014-06-07
Kategorija(-os): Skanu kaip namie
2

Mon Ami brusketos: ir smagiai pakramsnoti, ir skaniai užkąsti

uztepas m

Apie tai, kaip paruošti duonos riekes brusketoms, mes jau rašėme. Tačiau yra ir kita alternatyva: gardžios ir traškios mūsų paruoštos brusketos, kurias galite tiek triaukšti vienas, tiek užtepti savo gamintais užtepais ir valgyti pusryčiams, tiekti prie vyno ar pavaišinti netikėtai užklupusius svečius.

Palepinkite gomurį originaliais brusketų deriniais: su pelėsiniu sūriu, o gal mėlynuoju itališku gorgonzola? Tiks ir vytintas kumpis, paštetas ar Jūsų pačių sukurta firminė užtepėlė.
Pamirškite nuobodžius sumuštinius – brusketos nepakeičiamos kelionėse, jas smagu kramsnoti priešais televizorių, jos puikiai dera ir prie mėsos, ir prie sriubos, ir prie gaivių lapinių salotų. Be to, Mon Ami brusketos – tai sveikas ir kokybiškas užkandis, iškeptas tik iš geriausių produktų.

Tuo tarpu siūlome išmėginti labai paprastą ir lengvai pagaminamą purios rikotos užtepėlę su citrina ir prieskoninėmis žolelėmis. Ją pagaminsite per kelias minutes, o jei visos užtepėlės nesunaudosite, likutį padėkite į šaldytuvą – ten galite laikyti iki savaitės.

Jums reikės:
- maišelio „Mon Ami“ brusketų (pasirinkite norimo skonio – su aitriąja paprika, su krapais ir sūriu arba su česnaku ir kietuoju sūriu);
- puodelio rikotos sūrio;
- 2 šaukštelių tarkuotos citrinos žievelės;
- šaukštelio alyvuogių aliejaus;
- rupios druskos ir šviežiai maltų pipirų pagardinimui;
- 2 šaukštelių smulkintų šviežių bazilikų;
- 2 šaukštelių smulkintų šviežių raudonėlių.

Sumaišykite rikotą, citrinos žievelę, alyvuogių aliejų, baziliką ir raudonėlį. Pagardinkite druska ir pipirais. Užtepą galite laikyti šaldytuve, sandariame indelyje, iki savaitės laiko.

Skanaus!

2 komentaras(-ai)
Parašykite komentarą
  1. J2014-06-09 11:43 am

    Naudinga informacija, dekui

  2. DannyPam2017-06-20 10:34 am

    Attention Required! | Cloudflare
    Cloudflare!..

Parašykite komentarą
Privalomi laukai pažymėti *

Vardas *
El. pašto adresas *
Žinutė *